dir="ltr"> December 16 - Évzáró nagykoncert

 

 

A zenekar 1986-ban jött létre, Petrovity Zorán ötlete alapján. A regnáló kommunista rendszer visszásságainak, bűneinek, a magyarság nemzeti öntudatának, a múlt és a jelen hazugságainak problémáit is feszegető, szókimondó zenekar hamar a rendszer figyelmének kereszttűzébe került. A rendszeres rendőri zaklatás mindinkább megerősítette a zenekar hallgatóságát, növelve táborát. Így a hatalom az EF szalonképtelenné tételének egy finomabb módszerét választotta. Ahogy tette ezt a "rendszerváltással" is a kilencvenes évek elején. A zenekar célja változatlan, mint ahogy az ország urai, haszon élvezői is azok!  Rámutatni a kilétükre! A láthatatlan, az országot háttérből irányító, nemzettelen, valós erők személyére és sátáni tervére! 

Az önfeledt szórakozás is szívügyük! 

Következő koncert

 ---------------------------------------

 

 

 

 

--------------------------------------- 


 

A koncertnaptárunk folyamatosan frissül, ezért kísérjétek azt figyelemmel az alábbi linken:

ÖSSZES KONCERTÜNK

 

EF Webbolt Kosár

Sum total:   0 Ft
Go to cart

Feliratkozás hírlevélreHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

A weboldalt készítette:

Nyitólap

December 16 - Évzáró nagykoncert

Mint minden évben, így a hagyományok szerint karácsony közeledtével idén is megtartjuk Évzáró nagykoncertünket, hogy veletekm együtt ünnepelhessünk. A koncert ezúttal a CRAZY MAMA MUSIC PUB -ban, a Gubacsi út 97. sz.alatt kerül megrendezésre, ahol a vendégzenekar a TURÁN lesz.

A kapukat 20:00 órakor nyitjuk, hogy mindenki időben be tudjon jutni. A jegyár a helyszínen 2500 Ft lesz, de ha nem akarsz sokáig sorban állni és még olcsóbban is hozzá tudsz jutni a jegyedhez, akkor vedd meg elővételben a belépődet! Ezt meg tudod tenni a Ticketportálon, vagy a zenekarnál az alábbi koncerteken: Répcelak december 2, Püspökhatvan december 9.

Tehát a kapunyitás 20:00 -kor lesz, a Turán 21:00 -kor játszik, mi pedig 22:00 -kor lépünk színpadra. 

GYERE EL, ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT!

FACEBOOK esemény oldala