dir="ltr"> Nyitólap

 

 

A zenekar 1986-ban jött létre, Petrovity Zorán ötlete alapján. A regnáló kommunista rendszer visszásságainak, bűneinek, a magyarság nemzeti öntudatának, a múlt és a jelen hazugságainak problémáit is feszegető, szókimondó zenekar hamar a rendszer figyelmének kereszttűzébe került. A rendszeres rendőri zaklatás mindinkább megerősítette a zenekar hallgatóságát, növelve táborát. Így a hatalom az EF szalonképtelenné tételének egy finomabb módszerét választotta. Ahogy tette ezt a "rendszerváltással" is a kilencvenes évek elején. A zenekar célja változatlan, mint ahogy az ország urai, haszon élvezői is azok!  Rámutatni a kilétükre! A láthatatlan, az országot háttérből irányító, nemzettelen, valós erők személyére és sátáni tervére! 

Az önfeledt szórakozás is szívügyük! 

Következő koncert

 ---------------------------------------

 

 

 

 

--------------------------------------- 


 

A koncertnaptárunk folyamatosan frissül, ezért kísérjétek azt figyelemmel az alábbi linken:

ÖSSZES KONCERTÜNK

 

EF Webbolt Kosár

Sum total:   0 Ft
Go to cart

Feliratkozás hírlevélreHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

A weboldalt készítette:

Nyitólap

A legjobb közönségnek!

2020 IS JÓL KEZDŐDIK!

Figyelem! Kérünk mindenkit szóljon ismerősének!!!!

Tradíciót bontó módon az idei év végi koncert néhány héttel később az új esztendő nyitányaként lesz megtartva ezúttal is a tavalyi helyszínen az Analóg Music Hallban! Figyelem a hely a web oldalán nem hirdeti az estét, úgyhogy ott nem lesz feltüntetve! Vendégünk ezúttal is lesz! Később kiderül melyik csapat az. Kérjük Tisztelt közönségünk mindenki szilveszterkor tartalékolja energiáit a szombati EF koncertre!
A jegyek elővételben is kaphatók november közepétől a tixa.hu web oldalon!

Kezdődjön az új esztendő az Egészséges Fejbőrrel!

Koncert a Bujdosó Székelyben

Március 9 -én újra a patinás étteremben játszunk!

Ráértek 20:00 -órára jönni, gondoljatok a vacsorázó embertársainkra is!

Fél tízkor pedig felhangzanak a jóismert EF nóták.

Gyertek! Szeretettel várunk benneteket!

A zenekar karácsonyi üdvözlete

Webboltunk szünetel

Kedves barátaink!

Ezúton jelezzük felétek, hogy az internetes webboltunk a www.egeszsegesfejbor.hu oldalon technikai okok miatt nem fogad rendelést. 

Megértéseteket köszönjük!

Évzáró koncert 2018

Egészséges Fejbőr koncert Analog Music Hall 2018

ÚJ EF póló!

Webshopunk eléréséhez kattints ide!

ÚJ ÉV ÚJ LEMEZ

Kedves közönségünk, barátaink!

A 2017 -es évet magunk mögött tudva, rengeteg koncerttel a hátunk mögött érkeztünk el az új évbe. És ha már új év, akkor a zenekar új EGÉSZSÉGES FEJBŐR lemez készítésébe fogott, melyről hamarosan ízelítővel jelentkezünk. A lemez hangszerelése és felvételi munkálatai miatt a zenekar 2018 -ban kevesebb fellépést tud vállalni, melyért a kitartó és nagyrabecsült közönségünk megértését kérjük.

Figyeljétek a koncertnaptárunkat, a facebook oldalunkat, ha azt megint törölnék, akkor és minden egyéb esetben a zenekari hírek forrását a weboldalunkat!

A zenekar üzenete

December 16 - Évzáró nagykoncert

Mint minden évben, így a hagyományok szerint karácsony közeledtével idén is megtartjuk Évzáró nagykoncertünket, hogy veletekm együtt ünnepelhessünk. A koncert ezúttal a CRAZY MAMA MUSIC PUB -ban, a Gubacsi út 97. sz.alatt kerül megrendezésre, ahol a vendégzenekar a TURÁN lesz.

A kapukat 20:00 órakor nyitjuk, hogy mindenki időben be tudjon jutni. A jegyár a helyszínen 2500 Ft lesz, de ha nem akarsz sokáig sorban állni és még olcsóbban is hozzá tudsz jutni a jegyedhez, akkor vedd meg elővételben a belépődet! Ezt meg tudod tenni a Ticketportálon, vagy a zenekarnál az alábbi koncerteken: Répcelak december 2, Püspökhatvan december 9.

Tehát a kapunyitás 20:00 -kor lesz, a Turán 21:00 -kor játszik, mi pedig 22:00 -kor lépünk színpadra. 

GYERE EL, ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT!

FACEBOOK esemény oldala

 

 

 

Albumaink digitális formában a neten

Kedeves Barátaink!

A Hammer Music jóvoltából albumainkat megtaláljátok digitális formában a neten.

Kattintsatok a lemez címére és válasszátok ki, hogy melyik platformon (Spotify, Apple music, Google play, Deezer) akarjátok letölteni és meghallgatni, vagy csak megosztani ismerősötökkel kedvenc albumaitokat.

Csodaszarvas

Kronológia

Múlt, jelen, jövő

Múltról mesél a magyar ének

Szóljon az OI!

Nem adjuk fel

Mai honfoglalók

Édes Földünk, Szép Hazánk

Májusi nagykoncert!

 Showbarlang május 13

További információ >>>

Minden kedves barátunknak

Hivatalos lemezmegjelenés

Szombaton, december 17 -én jelenik meg a 30 ÉV - MÚLT, JELEN, JÖVŐ c. albumunk. DE! Még van lehetőséged előrendelni, és akkor hozzájuthatsz a mind a nyolc digipackot egybefoglaló borítóhoz.

 

Készül az új lemez!

Készülnek az új, az Egészséges Fejbőr nyolc részes kiadványának utolsó darabjaként kiadásra kerülő, lemez felvételei. Az EF 30 turné feszített tempója közepette stúdióba vonul a zenekar, hogy felvegye a 14 nótát tartalmazó korong anyagát. A Múlt, jelen, jövő címen jegyzett albumot ezúttal is a Hadak Űtja kiadó (Hammer records) jelenteti meg, a zenei felvételek a szolnoki Denevér stúdióban készülnek. A hivatalos megjelenés a Fehér Karácsony koncert napja. Fontos infó, hogy a Club 202 bezárása miatt az évzáró koncert a SHOWBARLANG-ban lesz! Figyeljétek a Koncertek menünket itt az oldalon, mert minden hivatalos koncert dátumot itt találtok!

Vége a nyári szünetnek!

Augusztus 19 -én a BIG BIKE PUB -ban elindult 30 éves jubileumi turné következő része.  A koncertek időpontjáról és helyszínéről a Koncertek menüpont alatt találtok naprakész információkat. Fontos! Néhány változás történt az őszi koncertek időpontjában!